Welkom

Osteopathie praktijk Alphen aan den Rijn, Polderpeil 372Welkom bij Osteopathiepraktijk Alphen aan den Rijn

Bij Osteopathiepraktijk Alphen aan den Rijn kunt u sinds 2002 terecht voor osteopathische behandeling van uiteenlopende lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan een whiplash, rug en nekpijn, problemen met de heupen, gewrichtsklachten, maar ook aan hoofdpijn, maag- en darmproblemen, incontinentie, bekkeninstabiliteit of menstruatiestoornissen.

Eigenlijk kunnen alle aandoeningen behandeld worden, zolang het niet gaat om een verwonding, erfelijke aandoening, of ernstige ziekte. Osteopathie is bovendien geschikt voor mensen van alle leeftijden, van (huil)baby tot 100 jaar.

 

Waarom zou u kiezen voor osteopathie?

Osteopathie is een milde behandelvorm, geschikt voor mensen van 0 tot 100 jaar. Er komen geen ingewikkelde apparaten aan te pas en geen medicijnen.

Osteopathie praktijk Alphen aan den Rijn foto: Richard BonsDe oprichter en eigenaar van osteopathiepraktijk Alphen aan den Rijn is osteopaat Richard Bons. Hij voert osteopathische behandelingen uit in alle leeftijdsgroepen. Zo kunt u bij hem terecht voor uzelf, maar ook voor uw baby, tiener, of ouder.

Als osteopaat baseer ik me op het feit dat alles in het lichaam met elkaar samenhangt. Alles in het lichaam beweegt, van spieren tot bloedvaten, van ingewanden tot botten. Als een deel van het lichaam niet goed kan bewegen, veroorzaakt dat uiteindelijk klachten. En omdat alle weefsels met elkaar in verbinding staan, kan pijn uitstralen naar andere delen van het lichaam. Zo kan een klacht op het eerste gezicht ver van de oorzaak afliggen, maar toch een logisch gevolg zijn.

Met mijn kennis van de verschillende soorten verbindingen in het lichaam, ga ik op zoek naar waar uw klacht nu echt vandaan komt. Wat zit er vast op een dieper niveau? Als ik weet waar de oorzaak van uw klacht zit, maak deze op een milde manier weer vrij. Zo komt uw lichaam weer in een goede balans en kan het zichzelf verder genezen.”

- Richard Bons

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op via 0172–492090, of stuur een mailtje naar info[at]osteoalphen.nl.

Adres Osteopathiepraktijk Alphen aan den Rijn:

Polderpeil 370
2408 SG Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172–492090